Bands

fools
En van de bands is April Fools. Ze spelen muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Verder schrijven ze hun eigen nummers. Op hun website kun je MP3's downloaden, en de geweldige karikaturen van de bandleden aanschouwen .
zeal
Zeal is ontstaan in juni 2000. In het begin werd alleen acoustisch gespeeld, maar later ook elektrisch/versterkt. Er zijn meedere demo's opgenomen, die je kunt beluisteren op hun site.
Barburan
Barburan is een vierkoppige band die pop-rock speelt, bestaande uit Marly (zang/gitaar), Lieselotte (zang/gitaar), Erik (drums) en Wouter (bas). Ze zijn nu bijna een jaar actief en spelen voornamelijk eigen werk. In deze korte tijd is het hun gelukt om mee te mogen strijden voor de Grote Prijs van Nederland.
Heavy Plectra
Zij spelen rock/ metal muziek. Met op de gitaar Jasper en Eelco, bas Jurgen, drum Bastiaan.

Lounge

In een Lounge ruimte zal gedraaid worden door DJ (Zw)ALbert. Ook wel bekend van de chilledbeats. Deze Lounge DJ is de authoriteit op het gebied van lounge (binnen een bepaald domein uiteraard)

Dance DJ's

Fridge
De welbekende VB DJ himself! Hij brengt jarenlange ervaring uit de vb, en sinds kort ook uit de 7e hemel mee.
Sir Bedevere
Ruime ervaring met zijn eigen drive-in en inmiddels tot grote hoogte gestegen bij EnschedeFM. Dit zijn de ingrediënten die Mr Bedevere meeneemt naar Vegasnight!