Welkom !

Goed nieuws voor alle feestgangers! Dit jaar (2003) zal er weer een feest, Enter The Dragon, georganiseerd worden. Meer details vind je hier

En toen was het alweer voorbij ! Schluss !! The End !
Afgelopen 20 september organiseerden de flats Campuslaan 67, 69 en 71 het flatfeest VegasNight. Voor zover wij hebben kunnen zien was het een prima feestje :) Ik neem dan ook aan dat ik namens iedereen van de organisatie spreek als ik bij deze jullie bedank voor het bezoeken van ons feest en het meebrengen van de enorm goede sfeer ! Tegen de 900 pullen verkocht, 39 fusten bier getapt, rest ons nu slechts nog het opruimen !

Btw, de fotos van gisteravond staan inmiddels in het fotoboek, dus kijk snel en laat indien nodig wat gepast commentaar achter ! :)

Voor de liefhebber, de oude tekst :

20 september a.s. is het weer zover! Campuslaan 67, 69 en 71 (de makers van Moulin Rouge, voor wie er vorig jaar bij was) organiseren Vegas Night!

Natuurlijk kun je weer het nodige verwachten dit jaar. Zo spelen er LIVE bands, is er een disco ruimte waar de DJ's het tot in de kleine uurtjes gezellig maken en kun je even heerlijk tot rust komen in onze superrelaxte lounge.

Verder zal bij de ingang gedurende de dagen voor het feest een enorme fruitautomaat verrijzen, zodat je al goed in de casino sferen kunt komen.

De toegangsprijs voor al dit moois is slechts 5 euro! Voor dat bedrag ontvang je de flatfeestpul, en kun je je de hele avond te buiten gaan aan bier en fris. Tegen kleine meerprijs zijn er ook cocktails en snacks te krijgen.

Komen dus! tot ziens op 20 september!